Over

Bio-Vision is in 2000 begonnen als bijdragen in mijn levensonderhoud naast een promotieplek in Enschede. Na het afronden is het bedrijf in 2006 tijdelijk stopgezet. Dit in verband met langdurig verblijf in het buitenland. Inmiddels ben ik weer terug in de regio Twente, en ben weer begonnen Bio-Vision nieuw leven in te blazen.

Bio-Vision combineert de woorden bio (Leven) en Visie, oftewel, in mijn bedrijf werk ik mijn beeld van het leven uit. Dit doe ik zowel op het web, als in het echte leven: Vandaar twee stromingen: Web services en fotografie.

Onder webservices vallen voor mij: Het uitwerken van complete websites & online software projecten. Dit doe ik primair voor betaalde en gratis webservices, in eigen beheer. Hieronder vallen bij voorbeeld tuinhoekje.nl en growing-bonsai.net. Maar ook voor bedrijven en individuen kan ik websites (helpen) ontwikkelen.

In de categorie fotografie ben ik erg veelzijdig. Ik heb een selectie van foto’s online staan welke gekocht kunnen worden als bij voorbeeld wand decoratie. Bij opdrachten fotografeer ik bij voorkeur feesten, huwelijken en evenementen.Maar ook in opdracht kan ik voor bedrijven en personen foto’s maken van gebouwen, mensen, landschappen en eventueel in overleg producten.

Leave a Reply